Blir så sugen på att göra allt möjligt när man tittar runt på allas fina bloggar.
Jag vill också ha så där mysigt.... Men det är bara att inse sina begränsningar... Bor i en ny liten 2:a på ca.42 kvadrat mitt i stan, tillsamans med min sambo och hund... innan vi flyttade ihop bodde jag i ett litet torp på 55 kvadrat.
Visst är det skillnad mer yta att inreda och göra om. I stugan var det lätt att ändra och fixa, då kunde jag lätt göra det själv. De var bara att slå i en spik i väggen om jag ville sätta upp något. Nu är det svårare... betongväggar som kräver stora slagborrar för att få upp minsta lilla tavla. Det gör att jag måste ha en mer uttänkt plan på vad som jag vill göra eftersom jag måste be om hjälp... *suck*
Sedan så gillade jag stugan mer, eftersom den var lite halvsne, lågt i tak. Spröjsade fönster osv. Huset passade mer in på min stil. Det låter kanske som jag inte alls gillar mitt nya boende..
Men det är inte riktigt så, finns många fördelar, slipper duscha i kallvatten, inga möss under diskbänken, har tvättmaskin, så jag slipper gå till grannen.. mm.
Men som sakt i den här lägenheten är det ett annat slags boende. Mer kompaktliving som gäller, finns ingen direkt yta för att pynta och göra fint, det saknar jag verkligen. Men nu till jul ska jag verkligen försöka att få iordnig, få så där mysigt och ombonat.
Böjde till några hjärtan som jag tänkte göra nått kul av.
har en tanke att jag ska föra samman dem med röd ståltrå och pärlor på nått sätt. Vi får väl se vad det blir...

Inga kommentarer: